Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol.
Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

BEZPLATNÁ INZERCIA
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Obchodné fórum
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
marksman
Site Admin

Založený: 07 september 2006

PríspevokZaslal: Ne marec 11, 2012 4:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Predám S&B .22 LR CLUB, olovená strela, niklovaná nábojnica. Ide o pôvodné CLUBky z riadne archivovaných kartónov. Počet ks v krabičke 50, krabička za 3,32 eura. Na predaj zatiaľ 40ks krabičiek.

Lokalita Trnava - Bratislava. ZP a kartička zbrane predmetného kalibru nevyhnutná.

Inzerát podávam za známeho ale kontaktná osoba som priamo ja cez súkromnú správu tu na fóre alebo cez email marksman@post.sk.

Pokiaľ má niekto zbraň a snaží sa Vás zabiť, je primerané brániť sa streľbou z vlastnej zbrane... Tändzin Gjamccho (Dalai Lama )
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Oňarb

Založený: 01 október 2006

PríspevokZaslal: St marec 14, 2012 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nemas tam preklep? 3.40€ stoja nove... Confused
marksman
Site Admin

PríspevokZaslal: St marec 14, 2012 9:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cena je správne, ako som napísal - len preposielam inzerciu od človeka čo nieje online

P.S.: kde sú za 3,40??? co som pred týždňom pozeral tak najlacnejšie boli za 3,80 , v hermese boli za 4,0

Pokiaľ má niekto zbraň a snaží sa Vás zabiť, je primerané brániť sa streľbou z vlastnej zbrane... Tändzin Gjamccho (Dalai Lama )
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Oňarb

Založený: 01 október 2006

PríspevokZaslal: Ne marec 18, 2012 4:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

http://www.zbranenaobjednavku.cz/strana-48-katalog-6?&filtr=&asc=
tuto stranku mi vyhodilo, ked som patral, co su zac...
marksman
Site Admin

PríspevokZaslal: Po marec 19, 2012 3:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

OK takže toto OT čo sme tu vytvorili môžeme ukončiť.

Tá cena 3,40 čo si bral ako bernú mincu je z českého e-shopu. Na ten môžeš zabudnúť. Zbytočne sme túto zneprehľadnili diskusiou o ničom. Už som myslel, že mu odkážem kde sú lacnejšie.

Na Slovensku sú bohužiaľ iné ceny. Čo by som za to dal keby som mohol bez papierovačiek navštíviť viaceré české shopy a nakúpiť tam - a nielen strelivo.

Návrat hore
Branko

Založený: 10 august 2007

PríspevokZaslal: So marec 31, 2012 5:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Kúpim 8-nábojový zásobník Wilson Combat Service pre full size 1911, kaliber .45ACP, v čiernej farbe.

Ponuky na e-mail panzer zavináč valka.cz.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Marek Z

Založený: 12 jún 2007

PríspevokZaslal: Pi apríl 13, 2012 9:18 am    Predmet: Predám HS XDM40 Odpovedať s citátom

Predam pistol HS XDM40 v kalibri .40 S&W, 3x zasobnik, 3x vymenna pazbicka. Nastrielane cca 1500 ran, nebola nikdy nosena. Do juna 2012 este v zaruke. Cena 450 eur. Prepis Bratislava.

clenovia LT zlava na nakupko.

dalej predam puzdro Blackhawk CQC na XD/XDM pre pravaka s prevlekom aj padlom (uz sa nevyraba).Nenosene. Cena 25 EUR.

v pripade rychleho jednania, puzdro k zbrani zdarma.
Návrat hore
rotwik

Založený: 25 máj 2010

PríspevokZaslal: Po jún 04, 2012 10:13 am    Predmet: Predam K100 MK6 Odpovedať s citátom

Ako nova, vysterelenych cca 150 ran. K tomu puzdro a 50 nabojov. Lokalita Nove zamky.

Cena: 400 €

0907 790 900

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dusan

Založený: 08 február 2008

PríspevokZaslal: Ne júl 01, 2012 4:10 pm    Predmet: Predam margolínu Odpovedať s citátom

deleted

Naposledy upravil dusan dňa Ne september 16, 2012 5:27 am, celkom upravené 5 krát.
Návrat hore
K100

Založený: 19 december 2006

PríspevokZaslal: Ne júl 01, 2012 7:29 pm    Predmet: Re: Predam margolínu Odpovedať s citátom

Foto ?

dusan napísal:
Predam margolínu s jedným zásobníkom a hlavňovým závažím. Registrovaná v Dunajskej Strede. Cena dohodou.
Tel.: 0902-170575
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Hindenburg

Založený: 16 marec 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 03, 2012 11:48 am    Predmet: Norinco Z85B Odpovedať s citátom

text inzeratu vymazany, predané

Naposledy upravil Hindenburg dňa Št október 11, 2012 6:58 am, celkom upravené 6 krát.
Návrat hore
Quirinus

Založený: 20 marec 2011

PríspevokZaslal: Po september 17, 2012 2:14 pm    Predmet: Prodám: Pouzdra Blade-Tech a LHS Hawk Odpovedať s citátom

Prodám:

IWB kydexové pouzdro LHS Hawk pro GrandPower P1
Kydex z obou stran, velmi dobrý stav - párkrát nošené.
PC: $61 (cca € 47)
Cena: € 20

Cena je bez poštovného. Možnost předávky poštou a převodem na účet (mám eurový účet u VÚB), dobírkou z ČR na Slovensko nebo osobně v Praze. Smile

Návrat hore
marksman
Site Admin

PríspevokZaslal: Ut február 19, 2013 10:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Arrow Presunuté do správneho vlákna - Admin

profil Soho2: http://www.grandpower.eu/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=1472

Soho2 napísal:
Predam pistol Glock19.Ku zbrani dam 4 zasobniky,takticke puzdro Fobus,krytku pazby,prepravny kufrik s cistenim a 50 nabojov.Vsetko za 470 eur.Kontak:0940818459 DT

Návrat hore
xmaster

Založený: 02 júl 2007

PríspevokZaslal: Po február 25, 2013 7:40 pm    Predmet: predam alebo vymenim K100 Mk6 Odpovedať s citátom

predam alebo vymením K 100 MK6 za Glock 19, 3 generacia,

pistol je seria D, prislusenstvo- svetlovodna mucha(cervena) a svetloveodny
cielnik(zeleny)+original plastove mieridla s bielim bodom, zaslepka
poistky+original poistka, 3 zasobniky s kovovými pätkami, puzdro Fobus
na zbran s padlom+dasta so sponou...zbran zerie vsetko bez problemov,
dost presna zbran, maximalna spokojnost, odstrielane do 5 tisic nabojov,
prevazne Aresacke prebijance, strielane aj Selieri+MFS-ka-uplne bez
problemov-dovod vymeny je Nariadenie MV o noseni sluzobnych zbrani!!!
cena 350,- €, tel. kontakt 0948 01 67 67
xmaster

Založený: 02 júl 2007

PríspevokZaslal: Ut marec 12, 2013 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

upravujem cenu tej K100 MK6 na 300,- €, alebo vymena
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Obchodné fórum Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5  Ďalšia
Strana 4 z 5

Prejdi na: