Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol.
Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Prosba o kontakt
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Bodo

Založený: 24 apríl 2007

PríspevokZaslal: Pi január 11, 2008 11:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Rad sa s tebou spoznam Salamun, ale iba z vybitou zbranou. Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
K100

Založený: 19 december 2006

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 6:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Salamun:
Braček prepáč , ale pletieš JABLKA S HRUŠKAMI
ja som nepísal o tom, že ako pretekar IPSC mam problem rešpektovať ich pravidlá. ja hovorím, že neznesiem, aby ma niekto buzeroval ako diváka, ked sa prídem na nejaké IPSC suťaže pozrieť. IPSC nestrielam okrem ineho aj pre tu buzeraciu a škrobenosť. Ak to niekto chce strielať - nech sa pači, nech sa drží ich poriadku(aj ked je to podla mna hluposť) Ale ak niekam pridem ako divák, alebo ma niekam pozvu na predvadzačku, a mam tam vlastný Stage, tak som tam sam za seba a ako nesutažiaceho ma IPSC pravidla nemusia zaujímať. o tom bola reč
JK
PS: AVIRUS : Maš recht, starec Smile

salamun napísal:
Aj ked sa Bodo nepozname, ale suhlasim s tebou, ze si tu pletieme pravo nosit zbran v stave pohotovosti s pravidlami IPSC. Ved kto ich nechce respektovat, nech tam nechodi a nech sa prechadza s nabitou buchackou po Tescu. Ved ma na to pravo.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
igoros

Založený: 22 február 2007

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Na nosenie zbrane v stave okamziteho pouzitia ma samozrejme kazdy svoj nazor. Bodo, nechcem sa ta v ziadnom pripade dotknut, ale ty zijes na Slovensku? Ked mas ten pocit, ze mimo stelnice nemas potrebu nosit nabitu zbran. Ja tiez nie som paranoidny, ale zbran nosim casto, vzdy naboj nadrcnuty v komore. Nejde tu o ziadnu frajerinu, lebo ti mozem povedat, ze ani ludia,ktori su so mnou v kontakte cely den, ani netusia ze mam pri sebe zbran. A co sa tyka kriminality na Slovensku, nieco o tom viem a preto ju nosim.
najdi si chvilku casu a precitaj si toto:
http://www.gunlex.cz/?p=322
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Avirus

Založený: 12 máj 2007

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 10:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Bobo: Odborne spôsobilá osaba je každý, kto je držiteľom zbrojného preukazu, keď to nevieš, radšej si opätovne naštuduj Zákon o zbrania ch a strelive, nič v zlom Laughing Aj na strelniciach v rámci výcviku strelieb MV SR je zakázané chodiť po strelnici so zásobníkom v zbrani, resp. nedajbože s nábojom v komore. Lenže to upravuje rozpkaz ministra vnútra a o ňom ako takom sa nediskutuje. Keď bude v rozkaze, že po strelnici musíme z dôvodu zvýšenej bezpečnosti chodiť štvornožky, pretože štatisticky väčšina náhodných výstrelov smeruje nad pás človeka, tak aj keď sa mi to bude zdať ko****na, keďže pôjde o rozkaz, nebudem o tom diskutovať a pekne sa poprechádzam po štyroch (to som ale zelený mozog, čo??? Shocked Laughing )...

- ináč s tými nálepkami to nie je zlý nápad Very Happy Very Happy

- áno, keď sa zúčastním súťaže IPSC, musím súhlasiť s podmienkami, za ktorých sa uskutočňuje, to je proste tak a tak je to správne a tak by som to aj, samozrejme, spravil. Nemám s tým reálne problém, len principiálne mi to je proti srsti (ale rovnako je mi v živote mnoho iných vecí proti srsti - tak ako každému - a človek sa s tým vysporiada bez problémov...)

- zbraň nenosím na záchod, dokonca, predstav si to, neuveriteľné, dokonca s ňou ani nespím a čo je už fakt pecka, pred pol rokom som bol na odvykačke a už som sa zmieril s tým, že nechodím po dome s nabitou 58-čkou a pomaly demontujem guľometné hniezdo zo strechy domu...

- pri svojej práci prichádzam do kontaktu s rôznymi ľuďmi a cítim sa lepšie, keď mám pri sebe väčšinu dňa zbraň. Keby som bol pekár, električkár, alebo ja neviem čo, napr. bágrista, tak takúto starosť nemám... smola. Twisted Evil
Bodo

Založený: 24 apríl 2007

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 11:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Igoros: Opäť musím zopakovať, že sme sa bavili o suťaži IPSC!!!!! Ja som nepovedal, že mimo strelnice, ale mimo parkúru, a to bolo myslené priamo na súťaži. OK. Vôbec si sa ma nedotkol, veď diskutujeme a vymiename si názory. Niektorý diskusiu moc prežívajú, že Avirus? Very Happy Prepáč musel som trošku rypnúť. Very Happy Žijem na Slovensku a keď nosím zbaň, jasne že ju mám v stave k okamžitému použitiu. Aj keď neviem ako by dopadol kto koľvek z nás, keby ju aj oprávnene použil práve preto, že žijeme na Slovensku. Radšej sa nikdy do takej situácie nedostať.

Avirus:Zdalo sa mi, že trošku zelený mozog si Very Happy ale to je v poriadku je to tvoja práca a asi denno denne prichádzaš do styku s rôznymi živlami. Možno by som bol taký istý, byť na tvojom mieste. Pekne si tému rozmenil na drobné a nakoniec dôjdeme ku koncenzu. Very Happy
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
M4JKL

Založený: 12 jún 2007

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 4:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ešte že sa dokážeme vždy na všetkom tak pekne dohodnúť. Laughing

Igoros:
Ten článok je dosť zaujímavý.
Avirus

Založený: 12 máj 2007

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 5:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

M4JKL a Igoros: Ten článok som dnes vytlačil v 10 výtlačkoch a rozvešal ho po našom útvare... . Kolegovia sa najprv smiali, či mi nej**e, robiť takú soc. agitku, ale keď si ho prečítali, skonštatovali, že má úroveň... . Fakt dobrý, veľmi dobrý článok! Smile Holt sa niekto rodí ako bojovník a niekto ako ovca...
K100

Založený: 19 december 2006

PríspevokZaslal: So január 12, 2008 5:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Smile ja som zas počul ludia su ako nákovy alebo kladivá.... tých nákov je ovela viac:-(

Avirus napísal:
M4JKL a Igoros: Ten článok som dnes vytlačil v 10 výtlačkoch a rozvešal ho po našom útvare... . Kolegovia sa najprv smiali, či mi nej**e, robiť takú soc. agitku, ale keď si ho prečítali, skonštatovali, že má úroveň... . Fakt dobrý, veľmi dobrý článok! Smile Holt sa niekto rodí ako bojovník a niekto ako ovca...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
igoros

Založený: 22 február 2007

PríspevokZaslal: Po január 14, 2008 12:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jarino, aj to je dobre prirovnanie, to si zapamatam. Smile
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: