Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol.
Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

“Land Warrior“ made in SLOVAKIA ?
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
marksman
Site Admin

Založený: 07 september 2006

PríspevokZaslal: Ne október 01, 2006 9:01 pm    Predmet: “Land Warrior“ made in SLOVAKIA ? Odpovedať s citátom

Dnes 9.júna ma v TV zaujala upútavka na správy tak som si ich nenechal ujsť. Príspevok sa týkal potreby vyzbrojenia našich vojakov špeciálnych jednotiek pre plnenie úloh v rámci medzinarodného spoločenstva. Vykľula sa z toho zaujímavá reportáž, niečo o výzbroji typu LandWarrior na slovenský spôsob. Je dobré vedieť, že sa na ministerstve berie ohľad aj na skvalitnenie výzbroje v duchu súčasných trendov. Kto to zmeškal môže si to sosnúť, zaznamenal som to.

http://www.marksman.ic.cz/index_subory/Memory.files/LandWarrior_SLOVAKIA.wmv (.wmv 7,9MB)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
boris_
Anonymný

PríspevokZaslal: Ne október 01, 2006 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tomy dik. zeby sme nakupili HK g36 aj my? btw. ten profik musel byt riadne nastvany na novinarov ked pobehoval s prstom na spusti... Laughing Laughing

Návrat hore
Marek

Založený: 01 október 2006

PríspevokZaslal: Ne október 01, 2006 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Z tej reportaze som videl len kusok ked to koncilo Crying or Very sad Ale z toho co som videl mam dojem, ze tu G36 som drzal v rukach na IDEBe v BA, bola tam aj jedna v normalnej velkosti s kolimatorom a granatometom, paradna zbran, taketo nieco by veru nasim vojakom mohli nakupit...

V ramci recesie pripajam moj low-budgetovy hrackarsky "Land Warrior" made in Slovakia Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
badger

Založený: 22 november 2006

PríspevokZaslal: St január 24, 2007 8:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

boris_ napísal:
tomy dik. zeby sme nakupili HK g36 aj my? btw. ten profik musel byt riadne nastvany na novinarov ked pobehoval s prstom na spusti... Laughing Laughing

aj ked ta G36-ka je airsoftova, tak by si fakt "clen specialnej jednotky" mohol odpustit ten prst na spusti.
fugaga

Založený: 14 december 2006

PríspevokZaslal: Po júl 02, 2007 10:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

To si teda odpustiť mohol a aj tie prstene Laughing. Ono to bol skôr možno nejaký funkcionár špeciálnej jednotky, ktorý sa podujal na to, že sa predvedie novinárom...ke´d je taký špeciálny mal mať kuklu hehe Wink
Návrat hore
bravoo1

Založený: 07 august 2007

PríspevokZaslal: St august 08, 2007 11:23 am    Predmet: :-) Odpovedať s citátom

hosi tu sa jedna o tvrdeho manekyna.strieborne hodiny,prstene na ruke a ten prst na spusti...obcas sa hanbim aj za neho
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ferdomravec

Založený: 20 september 2007

PríspevokZaslal: Št október 04, 2007 8:30 pm    Predmet: Marekova uprava Odpovedať s citátom

Marek, kde si si dal robit montaz na optiku na tu 58cku a aky puskohlad tam mas nahodeny? Ako si s nim spokojny? Vdaka za odpoved
Návrat hore
Marek

PríspevokZaslal: Pi október 05, 2007 7:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Robil mi to puskar v BA, optika je POSP 6x42. Nastrel to drzi, spokojnost maximalna. Teda, ak sa da hovorit o nejakom nastrele v pripade 858 Mr. Green
Funguje to asi tak, ze nahodim optiku a harrisky a striela to na 10 Sk mincu na 50 m, cize co sa tyka presnosti nic moc. Na to su ale ine pusky, toto zase jasne vedie v zabave.
Teraz uz vyzera trosku inak: [img=http://img338.imageshack.us/img338/7809/pict0078rc0.th.jpg]
Návrat hore
marksman
Site Admin

PríspevokZaslal: Po august 04, 2008 2:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...vraciam sa ku tejto téme. Tu je jeden diel Profesionála z roku 2007. Treba to skusknuť do konca. Má to len 8 minút takže v poho.

http://www.youtube.com/watch?v=YZlCVzfdmoc&feature=related

P.S.: Má niekto nejaké info z armádnych kruhov či sa ten komplet už testuje?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
majac

Založený: 02 august 2007

PríspevokZaslal: Po august 04, 2008 5:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kua, ale kaliber 5.56x39 ma dostal. to by sa profikovy z armady stavat nemalo. pokial teda pre nasu armadu HKcko nevyvinulo novy typ municie.
Návrat hore
majac

Založený: 02 august 2007

PríspevokZaslal: Po august 04, 2008 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mam dojem, ze to je 5.45x39
takze to tak jako tak prestrelil.

ale zase co mi vieme Smile
Návrat hore
marksman
Site Admin

PríspevokZaslal: Po august 04, 2008 5:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no tá assault verzia G36 s tým špeciálnym kolimátorom, čo tam ukazujú je na .223 Rem (5,56x45) - takže sa aspoň trafil do diametra ale to sa môže stať každému.

Len mi je divné, že to nikto nekontroloval keď to zostrihali. Tá relácia je o profesionálnej armáde a má ju propagovať takže ak sme takto profesionálny tak vďaka Bohu, že sme v štruktúrach NATO

Naposledy upravil marksman dňa Ut august 05, 2008 1:13 pm, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore
Jahooo

Založený: 25 február 2008

PríspevokZaslal: Po august 04, 2008 8:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Inak bez ohladu na vybavenie nasej armady....... a naco nam je armada?
Aby nas niekto nenapadol ??
Je nas 5 melonov aj s Apacmi.
Tak vo co go?? Image ??
Podla mna bohapuste minanie peniazmi.
Radsej by mohli poriadne prezbrojit Polisov a Pohraničnu straž (s Ukrajinou).
A zdvihnut aspon o 100% mzdy polisom, aby zamedzili ich korupcii.
Aaaale to je na dlho.....a aj ine vlakno.
sano2

Založený: 25 marec 2007

PríspevokZaslal: Ut august 05, 2008 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

to nie je jediná informácia o pokuse prezbrojiť armádu. Začiatkom roka môj zástupca bol na zabezpečení strelieb veliteľstva pozemných síl na kamennej porube a hovoril, že mali tam skrz nejakú firmu na vyskúšanie všetko možné okrem našej štandardnej výzbroje. Nevedel mi povedať čo tam bolo, všetko bolo čierne a plastové, len MP5 sa mi podarilo identifikovať z jeho rečí. Takže potkany z VEPSU si zastrieľali z perfektných hračiek a potom ticho. Vo VTSÚ Záhorie majú veľa takýchto zbraní (ručných), ktoré sa tam zúčastnili na vojskových skúškach a armáda ich odmietla a im to tam ostalo na testovanie balistickej ochrany. A čo sa týka nového náboja, ktorý "Profesionál" nechtiac predstavil, som sa zasmial a ani ma to nerozčuľuje, nechcite vedieť, koľko prof. vojakov ani nevie aký kaliber má jeho osobná zbraň. Crying or Very sad

https://plus.google.com/110224191676693631405
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Marek

PríspevokZaslal: Ut august 05, 2008 7:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Jahoo: armada je nam na to, ze keby sa nieco strhlo, tak aby mohli internetovi hrdinovia sediet doma na riti a aby za nich nasadzoval krk niekto iny. Nech to znie akokolvek pateticky, je to tak.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: