|
Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Počuli ste niekedy o SOBOS? |
| áno |
|
36% |
[ 14 ] |
| nie |
|
63% |
[ 24 ] |
|
| Celkom hlasov : 38 |
|
| Autor |
Správa |
marksman Site Admin

Založený: 07 september 2006 Príspevky: 747
|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:15 pm Predmet: Združenie SOBOS |
|
|
PRESUNUTÉ Z VLÁKNA "Svetové zbrojovky". Omylom som zrušil autorstvo príspevkov tak som Vám ich sem nakopčil pojednom cez môj nick. Stratili sa však výsledky hlasovania. 8 ľudí kliklo na áno a 3 na nie
ADMIN
sano2:
Dobrý deň,
Včera som konečne našiel ekvivalent českého združenia LEX aj u nás na slovensku. Zistil som však, že je na úpadku a preto by som chcel spýtať širokej streleckej verejnosti, čo o tomto združení viete a či vôbec o tomto združení viete. Keď nie tak si môžete kliknúť na www.sobos.sk
Pokiaľ Vám táto téma nie je ľahostajná, píšte Vaše názory.
Naposledy upravil marksman dňa Po máj 19, 2008 10:23 pm, celkom upravené 3 krát. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:16 pm Predmet: |
|
|
Avirus
Som za to, aby už konečne správny chlapi spojili svoje sily a to myslím "smrteľne" vážne (aj keď v tomto kontexte nie je slovo "smrťeľne" zrejme úplne namieste Wink ). Ide o to, kto tu bude celé ťahať a aký zhruba bude reálny cieľ okrem neakej hmlistej celoplošnej deklarácie. Ale som všetkými desiatimi za! |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:17 pm Predmet: |
|
|
sano2:
... nazdar Avirus, som rád že pár minút po pridaní príspevku reaguješ, kukni si to na ich stránke a uvidíš že im trvá aj 2 - 3 mesiace kým ti odpíšu. Bude to asi slabou návštevnosťou. Budeme to musieť zmeniť Very Happy
čo ty na to? |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:17 pm Predmet: |
|
|
K100:
Nam volakedy ktosi od nich volal, že nejakú podporu, sponzoring. ja nato že jasné, okamžite, čo sa bude dať, spravíme, pomožeme prispejeme.... o od vtedy ticho po plešine.....
Jaro Kuracina |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:18 pm Predmet: |
|
|
sano2:
No keď si klikneš na ich stránku nájdeš tam svoje logo a potom ešte jedno na slovanet a to je tak všetko Crying or Very sad |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
|
|
boris:
myslienka je to dobra ale myslim ze v nasich tradicnych pomeroch lepsie zabera kazdonenna agitacia kazdeho z nas. zaciname sa napriklad pekne organizovat popri GP a jeho fore. mala skupinka z nas sa uz takmer pravidelne stretava v bratislavskom colt klube... a kazdy z nas urcite vo svojom okoli prikladne siri myslienky spojene s nasim konickom. a to je aspon pre mna myslienka, ze nas konicek je spojeny so slobodou, respektom a zaroven zodpovednym pristupom kazdeho spravneho chlapa k zivotu svojmu a svojich blizkych. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
|
|
sano2:
Krásne si to napísal, kažodenná agitácia samých seba, ale keď ti zákon za desať rokov alebo možno za dva zoberie právo vlastniť a nosiť zbraň = brániť sa a svoju rodinu, potom to bude iná reč. Ja by som si s vami tiež sadol ale do BA sa mi nechce. Ja mam radšej menšie mestá alebo také kľudnejšie miesta. Ja som len chcel trošku zviditeľniť sobos ako organizáciu pre nás o nás a nebolo by od veci aby sme to dali trošku dokopy. Ty si stály prispievateľ do GP fóra a neraz som sa od teba poučil. Som rád, že reaguješ na tento príspevok. Ktovie, možno za pár týždňov dá sobos vďaka tomuto fóru schopné hlavy do kopy a budú sa aj na slovensku organizovať akcie ako v čechách LOS, možno sa už potom nebude opakovať prípad že niekto postrelí svoju priateľku na strelnici a pod. |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:19 pm Predmet: |
|
|
majac:
ahoj sano
skor nez rozbehnes nejaku iniciativu, skus prebehnut toto vlakno:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=266&postdays=0&postorder=asc&start=0
asi pred rokom sme sa s igorosom o nieco pokusali(hlavne igoros, ktory sa s p.Slusnym aj stretol) ale vysledok bol zalostny. nakoniec sme to kvoli pracovnej vytazenosti zabalili, aj ked nejaka chut este zostala.
mozme niekedy stretnut na nejakej akcii a pokecat.
napr 31.5. v Ziline na IDPA |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

|
Zaslal: Po máj 19, 2008 10:19 pm Predmet: |
|
|
boris:
sano - suhlasim s tebou a myslienka slovenskej NRA sa mi naozaj paci. napad neodsudzujem ale velmi vitam. slovensky LOS by bola vskutku vyborna vec, a somozrejme nielen to. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 592 Bydlisko: Košice/Trenčín
|
Zaslal: Ut máj 20, 2008 6:57 am Predmet: |
|
|
majac:
no prebehol som si to tak letmo. neviem kde robíme chybu, stále keď sa niekto pokúsi oživiť sobos ako taký, krachne to na našej zaneprázdnenosti (čo plne chápem, pretože ja mám tiež kopu roboty a pod sebou 25 indiánov). Ja navrhujem tvrdý reštart a začať z opačnej strany pekne odzadu. Najprv by to chcelo niečo, cez čo by sme všetci mohli prispievať svojím kúskom a pritom vo večerných hodinách aby sa nám to nemiešalo s prácou = kvalitné fórum, ktoré pritiahne viac ľudí a nielen o sobose ale aj o streľbe, konštrukcii, zákonoch a porovnaniu zbraní a pod. = GP Fórum podľa mňa vyhovuje a ak nebude k-100 vadiť tak to by sme mali. Potom poriadna web stránka = príjemná na prvý pohľad, vecná, prehľadná kde či už starý pištoľník alebo mladý bažant nájdu plné znenia zákonov aj s vysvetlením ako pre blbého (lebo ja to občas potrebujem), informácie o zbraniach, o akciách ktoré sa budú konať a o tých čo sa konali a hlavne ako skvele dopadli, o problémoch s ktorými sme sa stretli a ako sme ich poriešili či neporiešili. Keď bude fungovať takáto stránka a bude fungovať kvalitne spolu s fórom, môžme organizovať skupinu ľudí so spoločným záujmom do legálneho združenia a bude to fungovať. Len sa na to nesmieme vysra.. len preto lebo to stojí na jednom a čakať pokiaľ niekto pre nás niečo spraví. Musíme si pomôcť sami. Tak to skúsme  _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
Kto slúžil v armáde, ten sa v cirkuse nesmeje!
www.legistelum.sk
https://plus.google.com/110224191676693631405 |
|
| Návrat hore |
|
 |
K100
Založený: 19 december 2006 Príspevky: 1101
|
Zaslal: Ut máj 20, 2008 9:26 am Predmet: |
|
|
KLUDNE TO MOZE BYT AJ U NAS , pod GP
JK
| sano2 napísal: | majac:
no prebehol som si to tak letmo. neviem kde robíme chybu, stále keď sa niekto pokúsi oživiť sobos ako taký, krachne to na našej zaneprázdnenosti (čo plne chápem, pretože ja mám tiež kopu roboty a pod sebou 25 indiánov). Ja navrhujem tvrdý reštart a začať z opačnej strany pekne odzadu. Najprv by to chcelo niečo, cez čo by sme všetci mohli prispievať svojím kúskom a pritom vo večerných hodinách aby sa nám to nemiešalo s prácou = kvalitné fórum, ktoré pritiahne viac ľudí a nielen o sobose ale aj o streľbe, konštrukcii, zákonoch a porovnaniu zbraní a pod. = GP Fórum podľa mňa vyhovuje a ak nebude k-100 vadiť tak to by sme mali. Potom poriadna web stránka = príjemná na prvý pohľad, vecná, prehľadná kde či už starý pištoľník alebo mladý bažant nájdu plné znenia zákonov aj s vysvetlením ako pre blbého (lebo ja to občas potrebujem), informácie o zbraniach, o akciách ktoré sa budú konať a o tých čo sa konali a hlavne ako skvele dopadli, o problémoch s ktorými sme sa stretli a ako sme ich poriešili či neporiešili. Keď bude fungovať takáto stránka a bude fungovať kvalitne spolu s fórom, môžme organizovať skupinu ľudí so spoločným záujmom do legálneho združenia a bude to fungovať. Len sa na to nesmieme vysra.. len preto lebo to stojí na jednom a čakať pokiaľ niekto pre nás niečo spraví. Musíme si pomôcť sami. Tak to skúsme  |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 592 Bydlisko: Košice/Trenčín
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

Založený: 11 júl 2007 Príspevky: 823 Bydlisko: Trnava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
majac

Založený: 02 august 2007 Príspevky: 78
|
Zaslal: Ut máj 20, 2008 11:24 am Predmet: |
|
|
to sano2:
je uplne jasne, ze pokial chceme mat ako celok nejaky vplyv na dianie na slovensku tykajuce sa zbrani a streliva. tak jednotna a silna organizacia je jednoducho nutnost. bohuzial realizovat to hobby pristupom je pre mna dost nepredstavitelne, isto vies, ze LEX aj NRA aj nespocet inych su organizacie, ktore maju profesionalny tim ludi, ktory sa venuje len svojim povinnostiam. Pretoze, uz len web stranku ktoru spominas a ktora by mala byt ziva, teda na hony vzdialena od sucastnej SOBOSackej tazko umanagujes po veceroch ked prides z prace. povedzme, ze prispievat na forum sa este da, ale tam to hasne a podla mojho nazoru kym to aspon jeden clovek nezacne robit na full time s podporou nas ostatnych, tak to nema ziadnu buducnost.
ospravedlnujem sa za svoj skepticky nazor, ale takto to vidim ja. |
|
| Návrat hore |
|
 |
M4JKL

Založený: 12 jún 2007 Príspevky: 898
|
Zaslal: Ut máj 20, 2008 11:32 am Predmet: |
|
|
majac:
Mám rovnaký názor. _________________ Jedinú spoľahlivú poistku mám medzi ušami.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|