|
Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
sano2

Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 591 Bydlisko: Košice/Trenčín
|
Zaslal: Pi júl 04, 2008 11:44 am Predmet: |
|
|
... no aj mňa to trápi bavil som sa s nastavením serveru a toto je výsledok, to kvôli tomu kódovaniu som do toho šprtal. _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
Kto slúžil v armáde, ten sa v cirkuse nesmeje!
www.legistelum.sk
https://plus.google.com/110224191676693631405 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bushido

Založený: 26 jún 2008 Príspevky: 21 Bydlisko: Trenčin-Irsko
|
Zaslal: So júl 05, 2008 3:54 pm Predmet: |
|
|
Sano si Kapacita to sa musi uznat!
No sice mam to bez problemov otvorene v FF,ale je to kodovane a ja moc nerozumiem PC možeš nejako opisat to nastavenie? Určite nielen mna to sužuje,apropo mam Vistu Dakujem _________________ Je ťažké stat sa Blbcom,konkurencia je príliš vysoká ale aj tak na živote milujem jeho rozmanitost,každý den ma naserie niekto druhý! |
|
| Návrat hore |
|
 |
marksman Site Admin

Založený: 07 september 2006 Príspevky: 747
|
Zaslal: So júl 05, 2008 7:31 pm Predmet: |
|
|
ach jo
sano chcel by som ti nieco poradit: nemozes ocakavat, ze si budu navstevnici stranky kontrolovat nastavenie svojho prehliadaca. Nie, ze by to bolo tazke ale prevazna vacsina surfujucich ani nevie, ze existuje nejake kodovanie (a ze ich mame okolo 80). Proste musis mat prostredie stranky take, aby sa to korekte zobrazilo kazdemu uzivatelovi s defaultnym nastavenim prehliadaca - v nasich koncinach samozrejme. Zvolil si joomlu co je super prostredie na usetrenie prace pri tvoreni obsahu jednotlivych stranok. Ovela lahsie ako to tvorit cez editor v html ci php. Odkial si vsak stiahol tu joomla sablonu v ktorej to mas tvorene? Nemas problem prave v jej lokalizacii (nastavenia v zdrojovom kode)? Chceckni si slovensku podporu joomly a sosni nejaku sablonu odtial. Takto sa zbytocne narobis/natrapis. Je velmi vela webov na sloveskych a ceskych serveroch kde je takyto problem so zobrazovanim. Majitela stranky to netrapy, pretoze jemu to slape OK. Ty si ten uvedomilejsi autor.
Prosim ta ber to ako radu. Pisem ti to preto, ze taketo problemy dokazu cloveka zastavit prave ked ma kreativny zapal a mohol by nieco zaujimave vytvorit. Miesto toho sa musis trapyt s tym, aby to fachalo kazdemu.
Drzim palce.
P.S.1 : tou zmenou cez server si myslel co? Co si menil? Na server ma pristup len spravca.
P.S.2 : Predpokladám, ze mas bezplatny hosting u ic.cz, ak to rozbehnes naplno budes si ho musiet zmenit na plateny hosting. S ic.cz mam velmi zle skusenosti hlavne co sa tyka vypadkov a tak. Na druhu stranu je to ovela lepsi freehosting ako szm. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

|
Zaslal: So júl 05, 2008 8:22 pm Predmet: |
|
|
... ďakujem za radu, lokalizaciu som stiahol z www.joomla.sk ale template som sťiahol asi od inokadial uz presne neviem. trosku som aj cital forum na joomla a viem ze nie som jediny, co ma problémy s lokalizaciov, ale všeobecne, ked to nastavis na zaciatku zle a potom tam mas uz obsah, len ti to rozhadze viac. je to stále v podstate len skusobna stranka. clovek ma predstavu co ako by chcel, ale potom ked pridava obsah, hlavne taky co sa meni a aktualizuje, vyvíja tak sa to nazor meni na ten jeho vytvor. co sa tyka servera zatial mi vyhovuje a od kolegu mam prislubeny nejaky sukromny server s normalnou domenou nie xxx.okamzite.eu ale uvidime. uz som si stiahol manual na php a ucim sa aj v tom, ale nemusim ti hovoriť o com to je. spanielska dedina.
k tomu nastaveniu, stranka je kodovana v Unicode (UTF-8 ), v prehliadaci by to malo byt pod ZOBRAZIT - - KODOVANIE -- najlepsie je automaticka detekcia.
Chlapi dakujem za podporu, to vzdy povzbudi. Mozno to prerobim uplne od zakladov a bude pokoj. Zatial vsak necham tak, vy to mozno nevidite ale na google analytics je stránka zaregistrovana a je vás dosť co navstivujete tuto stranku, mozno dobehnem azet tak za dva dni , srandujem.
Budem pracovat na odstránení vsetkych problemov.
(sorry diakritika pisem z mobilu za volantom, celkom drenalín ) _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
www.legistelum.sk
|
| Návrat hore |
|
 |
Bushido

Založený: 26 jún 2008 Príspevky: 21 Bydlisko: Trenčin-Irsko
|
Zaslal: Ne júl 06, 2008 3:24 pm Predmet: |
|
|
Dik za radu už to ide perfektne  _________________ Je ťažké stat sa Blbcom,konkurencia je príliš vysoká ale aj tak na živote milujem jeho rozmanitost,každý den ma naserie niekto druhý! |
|
| Návrat hore |
|
 |
yarco

Založený: 08 august 2007 Príspevky: 263 Bydlisko: Bratislava-vidiek
|
Zaslal: Po júl 07, 2008 10:12 pm Predmet: |
|
|
Uzivatelia Firefoxu v anglictine najdu spominane nastavenia tu:
View -> Character Encoding -> Auto-Detect -> Universal
(verzia 2.0.0.15) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

Založený: 11 júl 2007 Príspevky: 823 Bydlisko: Trnava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

|
Zaslal: Ut júl 08, 2008 9:14 am Predmet: |
|
|
| yarco napísal: | Uzivatelia Firefoxu v anglictine najdu spominane nastavenia tu:
View -> Character Encoding -> Auto-Detect -> Universal
(verzia 2.0.0.15) |
Dík za pomoc aj za registráciu  _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
www.legistelum.sk
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

|
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

|
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

|
Zaslal: St júl 09, 2008 10:06 am Predmet: |
|
|
Takže trošku som zmenil vzhľad stránky, podľa mňa je to teraz trošku krajšie. A už som opravil ten výpis, čo sa zobrazoval pod stránkou. teraz je to všetko v poriadku. _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
www.legistelum.sk
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|