| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
cmk
Založený: 02 október 2006 Príspevky: 254 Bydlisko: Praha, Varnsdorf
|
Zaslal: Ut január 29, 2008 1:24 pm Predmet: |
|
|
Ku strileni pozitivni a obecne pomerne otevreny novinar v S.Revue je treba Pavel Klozik... Zkus to smerovat primo na nej... _________________ Rychlejsi nez 158 na drate ke 357 na opasku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

Založený: 11 júl 2007 Príspevky: 823 Bydlisko: Trnava
|
|
| Návrat hore |
|
 |
cmk
Založený: 02 október 2006 Príspevky: 254 Bydlisko: Praha, Varnsdorf
|
Zaslal: Ut január 29, 2008 4:00 pm Predmet: |
|
|
Nekde jo, ale po pravde - nevim kde  _________________ Rychlejsi nez 158 na drate ke 357 na opasku |
|
| Návrat hore |
|
 |
boris

Založený: 11 september 2006 Príspevky: 1038 Bydlisko: ba
|
Zaslal: Ut január 29, 2008 4:54 pm Predmet: |
|
|
urcite bude mat majlovu adresu uvedenu niekde v tirazi casopisu. _________________ From my cold, dead hands! |
|
| Návrat hore |
|
 |
glock69
Založený: 21 február 2007 Príspevky: 92
|
Zaslal: Ut január 29, 2008 9:00 pm Predmet: |
|
|
| cmk napísal: | | Ku strileni pozitivni a obecne pomerne otevreny novinar v S.Revue je treba Pavel Klozik... Zkus to smerovat primo na nej... |
Mailovou adresu na něho jsem nenašel, psal jsem mail do redakce s prosbou o sdělení kontaktu na něj nebo o předání mého mailu(prosba o bližší údaje z jednoho jeho článku) a zatím stále nic... Doufám, že budete mít víc štěstí....
Předplatitel SR |
|
| Návrat hore |
|
 |
Michal

Založený: 11 júl 2007 Príspevky: 823 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: Ut január 29, 2008 9:43 pm Predmet: |
|
|
mne odpovedali ohladne prestrelky v Miami 1986 cca na druhy den.
Tak dufam ze ta nesklamu.  _________________ One shot - One hit
K100Mk6, London Navy Re.44
http://ipsc-team-trnava.meu.zoznam.sk/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
glock69
Založený: 21 február 2007 Príspevky: 92
|
Zaslal: St január 30, 2008 1:13 pm Predmet: |
|
|
| Musím pochválit, dnes jsem dostal mail s kontaktem. Tímto děkuji. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Johnnyjak
Založený: 11 november 2008 Príspevky: 1
|
Zaslal: St november 12, 2008 1:20 am Predmet: |
|
|
Už nějaký čas přemýšlím, co si pořídím jako svojí první velkorážovou pistoli a K 100 je jeden z horkých kandidátů. Vždycky jsem si myslel, že si koupím celoocelovou zbraň (nejlépe něco alá Colt 1911) a plasťáky se mi nikdy nelíbily. Ovšem postupným bádáním jsem zjistil, že polymery mají své opodstatnění a že existují i moderní pistole, které se nevypadají jako škatule (Glockaři odpustí ) a dokonce i takové, co mají klasické vnější kladivo a osvědčený SA/DA systém spouště.
Nedávno jsem v ruce držel K100 MK6 a řeknu vám, že tak dobře mi do ruky už dlouho nic nesedlo. I se svými krátkými prsty jsem na všechno dobře dosáhl a rukojeť mi připadala akorát štíhlá - na to jakou kapacitu zásobníku pistole má je to skoro neuvěřitelné. Bohužel jsem z ní zatím nestřílel, ale chci to napravit při nejbližší příležitosti.
Sice si pořád myslím, že "železa" jsou nejkrásnější, ale v užitných vlasnostech se K100 bude těžko něco vyrovnávat. _________________ Očekávej nejlepší, připravuj se na nejhorší |
|
| Návrat hore |
|
 |
|