Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol.
Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu

FAQFAQ   HľadaťHľadať   Zoznam užívateľovZoznam užívateľov   Užívateľské skupinyUžívateľské skupiny 
 NastaveniaNastavenia   Súkromné správySúkromné správy   PrihláseniePrihlásenie 

Bludy v "odborných časopisoch" !
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia

Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Michal

Založený: 11 júl 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 8:31 am    Predmet: Bludy v "odborných časopisoch" ! Odpovedať s citátom

Neviem ci ste si niekto vsimli v najnovsom cisle SR tento clanok:

Neda mi nezareagovat na clanok v rubrike Ohlasy, nazory, informace.
V clanku od Mgr.Jana Tetreva, Erma zije na vychode, som nasiel jednu pre mna podstatnu nepresnu informaciu ci domienku autora.

Ide o zbran T9 ktoru oznacuje za "skutecni pocatek vlastni cesty" firmy Erma!
Dost ma niekedy rozculuje neznalost a neodbornost jednotlivych autorov Exclamation
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Hindenburg

Založený: 16 marec 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 9:02 am    Predmet: Re: Bludy v "odborných časopisoch" ! Odpovedať s citátom

Že sa medzi autormi nájde hlupák, to sa stane. Ale že redakcia niečo také pustila do tlače?? Shocked
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
boris

Založený: 11 september 2006

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

SR uz davno nie je to co byvala. chyba mi Strelecky Magazin, ten bol dobry. po zluceni so SR je z neho uz len tenucka priloha ktora SR ako tak zachranuje...
buchar

Založený: 01 október 2006

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

skor som mal opacny pocit ... po zluceni SR so SM ide kvalita Streleckej revui dolu vodou ... akoby sa presadzovali prudy zo SM ...
Michal

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jednym slovom sa to skurv**o.

Tiaz sa mi to zda ze to ide snimi dolu vodou lendufam ze nedopadnu ako ZSaL.

To uz pre zmenu ani nekupujem!!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
marksman
Site Admin

Založený: 07 september 2006

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 12:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja mám zasa názor ako Boris. Je to len vec záujmu každého z nás.

SM som odoberal od jej vzniku v 1996 po samotne zlúčenie so SR. Vtedy bol veľký problém získať jednotlivé čísla pretože v stánkoch bol len sporadicky a riešil som to objednávkou priamo z ČR. SR som mal doma niekoľko ročníkov od roku 81 ešte po otcovi. SR bola primárne určená športovým strelcom a informáciám o novinkách zo sveta zbraní. To ma neberie. Magazín bol viac orientovaný na históriu čo mi vyhovuje viac. Dosť ma vtedy štvalo keď došlo k zlúčeniu pretože bolo jasné, že tie vety čo písali o tom ako SM nezanikne a bude súčasťou SR boli na smiech. Starší a silnejší odjakživa požieral mladších a slabších. Na takom malom trhu nemôže logicky navzájom existovať viac časákov venovaných strelectvu.

Keď si teraz sem tam kúpim SR mám pocit vyhodených prachov pretože po krátkom prelistovaní nájdem najviac 2-3 články ktoré si chcem prečítať.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
boris

Založený: 11 september 2006

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 12:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano, tiez som mal rad SM koli obsahovej orientacii na menej sportove ale viac historicke a odbornejsie temy. kvalita SR isla nepochybne dolu. na druhej strane, sme mozno kritickejsi ako pred par rokmi ked este nebol natolko rozsireny internet. teraz nie je problem dostat sa ku kvalitnym clankom a k novinkam na internetovych zbranovych magazinoch, o to viac ked mnohi ovladame anglictinu. nehovoriac o moznosti prebrat podrobnosti na forach ako je toto nase. ked ma nieco zaujme, potrebujem radu, skratka sa spytam na fore a dostanem info z prvej ruky trebars od uzivatelov tej ktorej zbrane alebo starych praktikov.
Hindenburg

Založený: 16 marec 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

marksman napísal:
Keď si teraz sem tam kúpim SR mám pocit vyhodených prachov pretože po krátkom prelistovaní nájdem najviac 2-3 články ktoré si chcem prečítať.

Ešte niekedy v r.1998-2002 som kupoval SR pravidelne, hoci som bol študent a príjmy z brigád boli malé. A keď niekedy upratujem v skrini, ešte dnes si rád prečítam roky staré články. Ale posledné ca. 3 roky SR čítam výlučne v čitárni bratislavskej Univerzitnej knižnice, kúpa časopisu mi jednoducho nestojí za to.
Mimochodom - na stránke puškárstva Hermes som nedávno na moje veľké prekvapenie objavil HK P30L - predpokladám že je to USP modernizované po vzore kompaktu P30. Myslím že je to významná novinka a v SR nebolo ani ň! (Júlovú si prečítam až zajtra - 9.7.)
glock69

Založený: 21 február 2007

PríspevokZaslal: Ut júl 08, 2008 8:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Že kvalita českých střeleckých časopisu jde čím dál víc dolů je známý fakt.Ale pokud někdo nakoupí součástky se svým jménem( a GP mu je takto vyrobí) a ty sestaví,tak je to skutečně možná nová cesta výroby zbraně.Prostě kšeft je kšeft.I když uznávám,že STI má podstatně lepší jméno.
Návrat hore
BALISTIK

Založený: 29 december 2007

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 4:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Michal-to ohladom tej Ermy či čoho to je fakt sila,Slovenska pištol od GP-to sa nezapre a toto tam daju Rolling Eyes už sa nada ničomu veriť Crying or Very sad
Návrat hore
glock69

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 8:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom

No nevím,ale pokud nevadí firmě GP prodávat v zájmu většího prodeje své výrobky pod cizí značkou,tak nevím o co jde.Ano,mohla být v článku zmínka,že se montují z dílů GP,ale kdo víte jaké je ujednání mezi oběma firmami?
Návrat hore
Michal

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 9:26 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Tu sa nejedna o to ako to GP robi.
Oni vyrabaju vsetko a na urkajine to zmontuju a predavaju to pod vlastnou znackou.

Ide mi o to ak pise redaktor nejaky clanok, tak by si mal zistit fakty a nie pisat domienky a bludy.
Potom to hadze dost nepekne svetlo na odbornost casopisu.
Bolo to sice v rubrike Ohlasy, nazory, informace a redakcia sa snimi nemusi stotoznovat, ale ak daco zverejnim malo by to byt overené redakciou. Wink

Uz len ujo Googel ti to prezradi cca za 1min. Idea
Návrat hore
glock69

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 10:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Souhlasím,že úroveň časopisu je v ...Ale nejsem si jistý,že autor je redaktor(nemám časopis u sebe) i když přispívá poměrně často.A nesouhlasím,že redakce by měla názory čtenářů upravovat,to závisí silnou cenzurou.Sorry,je to jen můj názor.A pořád si myslím,že pokud nevadí firmě GP prodávat své výrobky pod cizími jmény,tak nejde o nic...
Návrat hore
Michal

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 10:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Autor nebude urcite redaktok. Wink
Návrat hore
mondo

Založený: 05 február 2007

PríspevokZaslal: St júl 09, 2008 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Autor má pár stran dopredu odborný článok.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď    Obsah fóra Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. -> Nezáväzný pokec Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Choď na stránku 1, 2, 3  Ďalšia
Strana 1 z 3

Prejdi na: