|
Samonabíjacia pištoľ Grand Power K100 a spol. Diskusné fórum stránky www.grandpower.eu
|
| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
case4
Založený: 13 júl 2012 Príspevky: 2
|
Zaslal: Po júl 16, 2012 10:28 am Predmet: |
|
|
| Zasobniky su umelohmotne a tlacitka nemaju. Ja som ich dostal s pistolou. Bohuzial na moje otazky nikto neodpovedal. Na cenu sa musite spytat v GP. |
|
| Návrat hore |
|
 |
varste
Založený: 06 apríl 2011 Príspevky: 9
|
|
| Návrat hore |
|
 |
peter
Založený: 24 august 2010 Príspevky: 4 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Po júl 16, 2012 9:08 pm Predmet: cistenie |
|
|
Co sa tyka cistenia, urcite to je prehnane cistit po 50 nabojoch. V manuali to nie je, aspon sa nepamatam a nechce sa mi vstat a ist po neho To ti povedali v ktorej predajni prosim ta?
Cistim az doma po dostrielani na strelnici, to je minimalne 4 krabicky po 50 nabojov. Hadam nezacnem po kazdej krabicke? Ide aj o naboje, olovene strely alebo pomedene su rozdiel v nanose necistot v hlavni.
Inak ja som s K22 tiez spokojny. Mal som P22 a nelutujem ze som ju vymenil za kacenu. Hadam sa v GP neurazia ak poviem ze su rovnako spolahlive co sa tyka zadrziek, nevyhodenie nabojnice sa mi este asi ani nestalo. Waltrik zral aj stare zasoby Rexov co som mal este zo Zvazarmu. Bol to ale uz 10 rocny zabehany kus. Ako novy mal tiez svoje muchy. K22 ma 1,5r oka a velmi ich nelubi, ale aj tak sa mi uz minuli. Co nezozerie kacena ide do dlhej ZKM 451. Ta odpali vsetko.
Nove zasobniky su skvela sprava, uz rozmyslam kedy si najdem cas na navstevu Salkovej. Bohuzial to vyzera az na prvy augustovy tyzden  |
|
| Návrat hore |
|
 |
boris

Založený: 11 september 2006 Príspevky: 1038 Bydlisko: ba
|
Zaslal: Ut júl 17, 2012 9:00 am Predmet: |
|
|
| case4 napísal: | | Bohuzial na moje otazky nikto neodpovedal. Na cenu sa musite spytat v GP. |
majte strpenie prosim. v podstate od prelomu rokov vo firme bezi resp. bezalo paralelne viacero vacsich zalezitosti ktore prinesu ovocie v buducnosti (samozrejme aj pre zakaznikov ). najlepsie naozaj bude informovat sa priamo telefonicky ci mailom a ked nepride odpoved vcas alebo vobec, skusit znova. _________________ From my cold, dead hands! |
|
| Návrat hore |
|
 |
hlad
Založený: 22 júl 2012 Príspevky: 1
|
Zaslal: Ne júl 22, 2012 8:37 pm Predmet: |
|
|
| Mám dotaz ke kapacitě zásobníku. Všiml jsem si, že malorážkové pistole, K22 nevyjmaje, mívají zásobník jen na 10 nábojů, ikdyž je tam fyzicky místo na větší počet nábojů. Slyšel jsem, že to je kvůli zákonům v USA, kde je u zbraní povolen zásobník jen do 10 nábojů. Je to tak nebo je to z jiného důvodu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
BohusK
Založený: 04 november 2012 Príspevky: 2
|
Zaslal: Pi november 23, 2012 12:29 am Predmet: Rozklepane celo komory. |
|
|
Dobry den,
v septembri tohoto roku ( 2012) som si kupil K22. Dlho som sa rozhodoval medzi viacerymi zbranami od roznych vyrobcov ( Walther, Sig Sauer), no nakoniec zvitazila K22. Jednak sa mi najviac pacila a jednak mi najlepsie sedela do ruky... Co ma zarazilo bolo to, ze po kratkom case som si vsimol rozklepany koniec nabojovej komory od zapalnika, co vzniklo jednak " susenim" a jednak " ranou istoty". Dost som prekvapeny z toho, ze tento problem je uz vyrieseny od konca roku 2009 ( smola, ze mam pistol vyrobenu v roku 2009... este bez poistky udernika a obavam sa, ze aj s duralovym zaverom - niekde v predchadzajucich prispevkov som sa docital, ze ocelovy zaver bol uz spolu s poistkou udernika expedovany az v r. 2012...). Bol by som povdacny, keby sa tento problem dal nejako vyriesit ( tymto si to dovolim adresovat vyrobcovi...), pretoze by som nerad stratil doveru v K22-ku a vo firmu Grand Power ako taku, kedze v buducnosti sa chystam kupit aj " dospelacku" pistol a K100 je jednym z mojich horucich kandidatov. Zaverom by som snad este dodal, ze by som nerad musel riesit " ranu istoty" len obycajnym vypustenim kohuta cez palec - nepokladam to za bezpecne. Za reakciu zo strany vyrobcu vopred dakujem.
BohusK.
| K100 napísal: | Nazdarek. takže prve K22 po upgrade su hotove . buduci týžden sa ide na štatnu skušobnu.
chyba prvej várky bola , že udernik nemal obmedzený pohyb, a pri cvakani naprazdno udieral o okraj nabojovej komory, ktora sa samozrejme rozklepala. tak som to spravil rovnako ako na Margoline- udernik sa zastavý o priečny poitný kolík, a nedotkne sa čela hlavne.
teraz sa da aj s K22 sušiť bez obav z rozklepania okraja komory
| Bum napísal: | | Je niečo nové ohľadom K22 čo sa týka nastaviteľných mieridiel ? Je možne v Ke si 22 ošahať pripadne skúsiť ? Na webfore sa písalo niečo o: "Videl som ako J.Kuracinovi znicili ludia "celo" komory na K22 na jednej exhibicnej akcii." neviete čo to bolo a jak sa za tak kratky čas da niečo zničiť? Zatial som mal z pištoli len 22 margolinu . |
|
|
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 591 Bydlisko: Košice/Trenčín
|
|
| Návrat hore |
|
 |
BohusK
Založený: 04 november 2012 Príspevky: 2
|
Zaslal: Št november 29, 2012 9:58 pm Predmet: |
|
|
| sano2 napísal: | | Kde si ju kupoval? |
V Kosiciach v Armyshope za Carefourom ( pri Shell-ke)... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sano2

Založený: 25 marec 2007 Príspevky: 591 Bydlisko: Košice/Trenčín
|
Zaslal: Pi november 30, 2012 10:11 am Predmet: |
|
|
tak skús u predávajúceho zistiť čo s tým, musíš mať na ňu záruku a predávajúci musí mať dohodnutý nejaký servis s jarom.
PS: ani som nevedel, že tam je armyshop  _________________ K-100Mk.6, CZ vz.50, CZ vz.27, Sa vz.58P, CZ vz.70, Fég Frommer Baby
Kto slúžil v armáde, ten sa v cirkuse nesmeje!
www.legistelum.sk
https://plus.google.com/110224191676693631405 |
|
| Návrat hore |
|
 |
lsd
Založený: 02 február 2013 Príspevky: 2
|
Zaslal: Po február 04, 2013 7:24 am Predmet: |
|
|
Dobry den,
mal by som otazku,
na niektorých starších fotkách ma K22 hlaveň dlhšiu ako zaver,
na nove verzii je hlaveň "schovaná" v závere.
Zaujíma ma, či je mozne objednať (predĺženou?) hlaveň so závitom
aby šlo naskrutkovať kompenzátor
| Grinch napísal: | Velmi dekuji za odpoved!
- a zda jde prodlouzena hlaven ....
Martin |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Peter Elektro
Založený: 22 apríl 2010 Príspevky: 16 Bydlisko: Považie
|
Zaslal: Ut február 05, 2013 4:46 pm Predmet: |
|
|
Kompenzator na 22-ku Nemaš nahodou na mysli ine zariadenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
lsd
Založený: 02 február 2013 Príspevky: 2
|
Zaslal: St február 06, 2013 8:01 am Predmet: |
|
|
| Peter Elektro napísal: | Kompenzator na 22-ku Nemaš nahodou na mysli ine zariadenie  |
Ne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
boris

Založený: 11 september 2006 Príspevky: 1038 Bydlisko: ba
|
Zaslal: St február 06, 2013 10:49 am Predmet: |
|
|
Peter - tiez som sa kedysi cudoval preco si niektori strelci osadzaju na Ruger mkIII kompenzator. Ma to ale svoj vyznam napr. pri rychlopalbe na popre. Kompenzovana zbran sa rychlejsie prenasa medzi vystrelmi na rozne vzdialene terce. Lepsi sportovy strelec strielajuci takuto disciplinu rozhodne kompik vyuzije, a to aj pri .22lr. Nie je to blbost... _________________ From my cold, dead hands! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Adrian

Založený: 05 február 2013 Príspevky: 27
|
Zaslal: St február 06, 2013 4:18 pm Predmet: |
|
|
| Ja mam kompenzator aj na vzduchovkach. Su to sice FT specialy, ale pomaha to aj na takom malom kalibri, pri strelbe na 50 metrov je to badat. Preto verim, ze aj pri kalibri .22 ma kompenzator svoj vyznam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mato77
Založený: 01 január 2013 Príspevky: 4
|
Zaslal: Ut máj 21, 2013 10:19 am Predmet: |
|
|
| Zdravím mám záujem o kúpu k22,chem sa spýtať či sa dá spraviť aj s dlhšou hlavňou.Dakujem za odpoved. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|
|